Culinary coaching

De culinaire koers weer eens even tegen het licht houden?
Een bekende chef van uw keuze kan ook uw coach zijn!

Wanneer leidt coaching tot succes?
Bent u in staat kritisch te kijken naar uw eigen product, het totaal van uw restaurant of hotel: de buitenkant, de bediening, de menukaart, dat wat op het bord verschijnt, het keukenteam, de faciliteiten, teksten en de details van de overige presentatie?

Als alles bij u naar tevredenheid verloopt van zowel gast, ondernemer, de witte en zwarte brigade dan is er amper aanleiding om van koers te veranderen.

Maar wat als er sprake is van sleur, gebrek aan inspiratie, negativiteit, spanning binnen een team en nog erger: een inconsistente kwaliteit van gerechten en ontevreden of – erger – wegblijvende gasten? Dán is het tijd om te handelen en wel nú! Vandaag! Want veranderprocessen hebben tijd nodig. Eat that frog! Neem die beslissing!

Zowel kok als werkgever moeten inzien dat veranderingen nodig zijn (misschien van fine dining naar fun dining, van haute cuisine naar brasserie of juist naar grotere finesse in keuken en bediening).

Dus … zowel chef-kok als werkgever moeten samen inzien dat verbeteringen nodig én mogelijk zijn.

Denkt u dat het allemaal beter of anders kan? Dat het tijd voor iets nieuws is? Ga dan dat gesprek aan met een succesvolle professional die kan analyseren hoe bij u het roer te keren is.

Neem contact op en we bespreken wat wenselijk en mogelijk is. 

Pieter J. Bogaers